CFO, Pieter Pijper, vertrekt bij Oranjewoud N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 28/02/2018 18:04
De Raad van Commissarissen van Oranjewoud N.V. en zijn CFO, Pieter Pijper, maken hierbij bekend dat zij in goed onderling overleg hebben besloten om afscheid van elkaar te nemen.

Pieter Pijper vervult sinds 2007 de functie van CFO van Oranjewoud N.V. Sinds 2012 vervult hij tevens de functie van financieel directeur van Strukton Rail B.V., de grootste divisie van de groep.

Na ruim 10 jaar als CFO van het Oranjewoud-concern te hebben gewerkt, wil Pieter Pijper graag een andere weg buiten het Oranjewoud-concern inslaan: "Ik heb een boeiende en leerzame tijd bij Oranjewoud N.V. gehad dat, mede door een aantal grote en kleinere acquisities, sinds 2007 is uitgegroeid van een onderneming met een omzet van 236 miljoen euro tot een wereldwijd opererend concern met een omzet van meer dan twee miljard euro. Het is echter tijd voor een nieuwe uitdaging", aldus Pieter Pijper.

De Raad van Commissarissen spreekt zijn waardering uit voor de bijdrage van Pieter Pijper gedurende zijn carrière bij Oranjewoud N.V., dankt hem zeer hartelijk voor zijn inzet al die jaren en wenst hem veel succes in de volgende fase van zijn carrière.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL