Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Onzekerheid troef in de nieuwe week? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 15/04/2018 06:51
De Veiligheidsraad, daarin zegt Rusland van schending, maar plots kennen de Russen het woord schending van. Maar wie schendt er het meeste? De MH 17 was ook schending van..! En de Russen staan na jaren nog niet te trappelen om mee te werken aan het onderzoek naar de schuldigen.
De 3 Landen, de VS, Engeland en Frankrijk hebben eindelijk eens ook hun gezicht laten zien, 't was niet om aan te zien die gifgas schending van de rechten van de mens, waar & wie heeft nog respect voor de mede mens?
Vrijwel in elk land worden de mensenrechten geschonden, ook in Nederland. Dat zien we aan de schending privacy van de particuliere beleggers, al HUN transacties moeten aan de AFM worden doorgegeven, maar met welk recht & nut?
Welk recht heeft de AFM op juridisch gebied dat te claimen? Welke betrouwbaarheidsfactor garandeert deze club? Wij hebben totaal geen vertrouwen in deze club.
Waar is nog zekerheid & betrouwbaarheid in de wereld?

Welk rol spelen de particulieren beleggers nog? Nauwelijks doen zij nog zaken en dan moeten je transacties doorgegeven worden aan de AFM! Een schande en schending privacy Burgers.
Herinvoering van nummering digitale aandelen treft een veel beter lot, dan kunnen geld & aandelen stromen HEEL eenvoudig gecontroleerd worden.
Maa5r de Bilderberg Groep & de ca. 20 Effectenkredietinstellingen WILLEN geen herinvoering van nummering aan de digitale aandelen.
DAAR lopen de Toezichthouders dan SLAAFS achter aan.

Die onzekerheid zal niet deze week , maar wel altijd bestaan blijven.

Zo viel een hoogleraar J.K de ouderen partij aan. Die partij moet zijn mond houden, de ouderen van nu hebben een pracht leven.
- ze worden veel ouder en in een goede gezondheid.
- hebben een goed pensioen, in vergelijking met de huidige jongeren (straks als die er aan toe komen).
- de ouderen hebben(althans HEEL veel) een huis met een duidelijke overwaarden.
- wat hebben de ouderen van NU te klagen? Hun voorman klaagt steen & been!

Mogen wij daar een reactie op geven!
De echtgenote van 'n kennis was 13 jaar toen zij van school afkwam en moest wacht tot haar 14de jaar om te mogen gaan werken. Zij verdiende hfl. 9,50 per week. Samen heeft zij met haar echtgenoot een woning gekocht en een gezin gesticht. Daar hebben zij beiden voor gewerkt, moeder thuis, als opvoeder van de kinderen en vader 5 dagen in de week op kantoor.
Zij hadden de moed in 1970, samen met anderen, om een woning te kopen en ook af te lossen. De hypotheek konden zij krijgen, maar moesten wel 40% eigen geld meenemen, anders ging het feest niet door. Er was dus 1 inkomen en zo is het altijd gebleven.
Nu hebben zij de tijd mee gehad, maar DAT was TOEN ook niet zeker, want rond 1980 kwam er een daling van de huizenprijzen en die had door kunnen zetten Mijnheer J.K., U bent een MOOI weer praten, achteraf kijk je een KOE in de KONT en had iedereen wel een huis kunnen (lees moeten) kopen.
Mijnheer J.K. geef niet af op de ouderen, want het is de jongeren generatie die straks op de blaren moeten zitten. Tekort geld, te weinig verzorging(lees de mensen zijn er niet). Zij leven van Grote Broek en DAT hebben de ouderen van NU nauwelijks KUNNEN DOEN in hun jonge tijd! HET was aanpakken na de WO II en geen geintjes mijnheer J.K.

Oorzaken moeten gezocht worden in te ruime financieringen, met alle gevolgen van dien.
Als je nu aan 10 moeder zou vragen, wat doet U het liefste, werken (lees baan op/bij, of thuis de kinderen verzorgen. Dan zouden er 8 zeggen thuis & de kinderen verzorgen, MAAR ik moet wel uitwerken gaan, anders kunnen wij de financiële lasten niet opbrengen.

Dus wie zijn de veroorzakers van al 't (KINDER)LEED? Effectenkredietinstellingen en Overheden. Alles is uit HET verband gescheurd en mede daardoor is de economie ontspoord en de schuldenlasten boven 't hoofd gegroeid van veel ECHTPAREN, met alle gevolgen van dien(lees scheidingen door het uit huis werken van de echtgenote!.

De lage rente is alleen goed voor schuldenaren!

de agenda voor deze week
Samen met diversen berichten van 't CBS
maandag 16 april
In de VS detailhandel cijfer.
Wessanen ex.div. 13 ct.

dinsdag 17 apr.
AVA Postnl - AVA TomTom en 1ste kw. cijfers TomTom.
In de VS Industriële Productie.

woensdag 18 apr.
AVA RELX, Aalberts, Unibail, BAM.
AVA Vopka + 1ste kw. cijfers
1ste kw. cijfers Heineken + ASML.
In de VS MBA Hypotheek-aanvragen

donderdag 19 apr.
AVA's van Nystar, VastNed en Heineken(ook Holding), Wolters Kl..
1ste kw. cijfers van NSI, Unilevr, Brill nabeurs), Sligro, ASMI.
In de VS werkeloosheid en Leading Indicators

vrijdag 20 apr.
AVA's Groothandelsgebouw, Wereldhave, NSI, Neways + 1ste kw. cijfers, Wessanen 1ste kw. cijfers.

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon
zie OOK bij deze link het antwoord van de VEB en dat is voor ons teleurstellend!
Komt de VEB nog wel op voor de belangen (lees de Privacy) van haar leden. Enige TEGENSTAND hadden wij ZEKER verwacht. Verschuil je niet achter de AFM e/o ESMA.
Het lijkt de Regering wel!!!


Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFIDII in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.

Geef dit door aan vrienden & Kennissen en protesteer bij Uw Bank e/o bemiddelaar. DIT MAG NIET GEBEUREN!

Steeds meer beleggers spreken HUN afschuw hier over uit!
Bespreek dit ook als U AVA's bezoekt met UW mede beleggers aldaar en laten zij ook een KLACHT sturen naar HUN bemiddelaar en vertegenwoordiger o.a. de VEB. Misschien herzien zij hun standpunt die wij (lees red.) hebben ontvangen.
Privacy is ons GROOTSTE recht!

Voetbal uitslagen
14.04. 20:45 Zwolle Excelsior 1 : 1
14.04. 19:45 Vitesse Sparta 7 : 0
14.04. 19:45 VVV-Venlo Heerenveen 0 : 2
14.04. 18:30 ADO Twente 2 : 1
13.04. 20:00 Heracles AZ 0 : 3

Total Becomes a Founding Member of the United Nations Road Safety Trust Fund.
lees elders meer.

The Annual Shareholders’ Meeting of BASF SE will take place on May 4, 2018. On the same day, we will publish our Quarterly Statement and the news release for the first quarter 2018 at 7 a.m. (CEST).

media BKR
BKR: registratie vanaf 25 mei gratis in te zien.
AMSTERDAM - Mensen die bij het BKR een schuld geregistreerd hebben staan, kunnen die vanaf 25 mei gratis inzien. Dat vertelt het bureau aan deze krant.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1914792/bkr-registratie-vanaf-25-mei-gratis-in-te-zienBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL